Personeel Bolletjescafé de Klok in het nieuw gestoken

Warmenhuizen, donderdag 3 september 2020

 

Lang hadden Ronald Dekker, eigenaar van Bolletjescafé de Klok, en Frans Bos, eigenaar van de online winkel Flomenga niet nodig om elkaar te overtuigen.

 

Het café in Warmenhuizen dankt zijn herkenbare rode bollen aan het feit dat Steven Rooks in de Tour de France van 1988 als bergkoning de iconische wielertrui met rode bolletjes succesvol naar Parijs bracht. Ook de twee kamers in de bed and breakfast, boven het café, dragen dan ook niet geheel toevallig de namen van Steven Rooks en zijn maatje in de koers destijds, Gert Jan Theunisse.

 

De match daardoor, met twee door Frans ontworpen koers T-shirts, Bergkoning en Hors Categorie, lag dan ook voor de hand. Bergkoning spreekt voor zich en Hors Categorie verwijst naar de moeilijkste categorie berg die in de Ronde van Frankrijk kan worden beklommen.

De twee zagen een mooie kans en aanvulling op het reeds bestaande Bolletjesbier, De Betere Etappe en Razende Aap. Ook met een het oog op de nog te openen brouwerij verderop in 2020 (update 2021: inmiddels geopende brouwerij) , waar ook het koersen als onderwerp in de te brouwen bieren een belangrijk onderwerp zal zijn, was het personeel van het café in ‘koers kleding’ steken een logische stap.

 

Heeft u zin in een heerlijke lunch, misschien later op de dag in een borrel of aansluitend in de avond in een diner? Het eigentijdse café verwelkomt u graag. Tegelijkertijd wordt u vanaf heden dus bediend door het vriendelijke personeel in bijpassende kleding.

 

En wilt u zelf de Bergkoning of Hors Categorie op een T-shirt casual dragen? Bezoek dan eens de online winkel Flomenga (www.flomenga.nl). Waar naast de reeds genoemde T-shirts nog een aantal andere toffe producten te vinden zijn.

Terug naar de homepage