Slapen boven De Klok

Boven ons Bolletjescafé in Warmenhuizen hebben wij een prachtige Bed & Breakfast. Onze B&B is de ideale locatie om in de rustige, landelijke omgeving van Warmenhuizen te wandelen en fietsen. Het mooie appartement is eigenlijk direct boven ons gezellige, maar rustige eetcafé gelegen.

 

Eten bij De Klok

Op verzoek kunt u bij ons ontbijt bestellen en ook een lekkere lunch of heerlijk diner. Op uw kamer, of beneden in het Bolletjescafé geserveerd.

Bolletjes B&B Rooks!

Deze kamer draagt de naam van de Warmenhuizense wielrenner Steven Rooks, wie in 1988 de Bolletjestrui won in de Tour de France.

 

Rooks! is geschikt voor 2 gasten, is ingericht met een 2-persoonsbed, een zithoekje met TV en een eigen badkamer en keukentje.

Bolletjes B&B Theunisse!

Deze kamer draagt de naam van de wielrenner Gert-Jan Theunisse, wie in 1988 samen met Bolletjestruiwinnaar Steven Rooks de Tour de France reed.

 

Theunisse! is geschikt voor 2 gasten, is ingericht met een 2-persoonsbed, een zithoekje met TV en een eigen badkamer en keukentje.

Kamer boeken?

Om een kamer te boeken stuurt u ons een e-mail met uw verblijfswensen. U kunt een kamerboeking ook telefonisch doorgeven via 06 – 43 07 80 84. Onze kamers zijn te boeken vanaf 60 euro per nacht. Voor het schoonmaken rekenen wij 15 euro.

Mail ons uw boeking

Eten bij De Klok?

Een overheerlijke saté, hamburger of varkenshaas. Slaapt u bij De Klok? Neem dan ook even een kijkje in ons eetafé.

Lees meer